Kontakt NAJO gruppen

Tlf.: 20335747
E-mail: jas@najo.dk

Om Najo gruppen​

NAJO er et danskejet firma

​NAJO gruppen er en gruppe af fagfolk med kompetencer, som kan studeres nærmere her på siden.

NAJO gruppen's mål er at være en rådgivende, bygge- og servicevirksomhed, som anses som en seriøs partner, såvel i enkelte fagentrepriser som i totalentrepriser - både inden for erhverv og privat. Vi samler kræfterne i ”en stærk familie” og sørger for, vores kunder kan koncentrere sig om at nyde et stykke veludført dansk håndværk - planlagt og ført ud i livet på en professionel måde, til et rimeligt prisniveau.

NAJO gruppen hører til blandt de bedste installations- og entreprenørfirmaer i Nordsjælland samt Københavnsområdet, Vi er kendt for kvalitetsbyggeri gennem 8 år.

NAJO udfører ved alle former for aut. krævende opgaver jobbet i samarbejde med autoriserede underentreprenører.

Vores personlighed: Sådan er vi. Gnist (spark) - nysgerrige, hurtige og initiativrige, så vi er i stand til at se alting i et nyt perspektiv og gøre op med rutiner og begrænsninger.​Vi værdsætter og værner om kreativiteten og modet, fordi de bedste ideer altid kommer, når man mindst venter dem, og fordi vi vil være parate til at handle, når muligheden byder sig.

Vores koncept:

NAJO er et langsigtet koncept, hvor nytænkning og visioner sammen med produkter af høj kvalitet skal styrke samarbejdet til vore kunder og fremtidige krav. Kort produktvej skal sikre vore kunder og samarbejdspartnere konkurrencedygtige priser.

Passion - vi brænder for at gøre ideer til virkelighed

Vores engagement i det vi laver, gør det muligt at føre selv de største ideer ud i livet. Vi brænder for vores arbejde, fordi det udfordrer os og rummer nøglen til en renere, grønnere og lettere hverdag. Og vi er fast besluttet på at få tingene til at lykkes.

Åbenhed - vi gør, hvad vi siger og siger, hvad vi gør

Vores interessenter har krav på en partner, de kan have tillid til. Vi åbner vores døre og giver os tid til at lytte, fordi de bedste ideer skabes i dialog med andre. Når de gode ideer opstår, gør vi vores yderste for at dele dem åbent med andre, så de hurtigt kan omsættes til handling.

Videnskab - god videnskab er udgangspunktet for en sund forretning og en bedre verden

Med udgangspunkt i vores videnskabelige traditioner frigør vi magien i naturens egen teknologi. Gennem en kombination af erfaring og forståelse finder vi løsninger, der giver forretningsmæssig vækst og skaber bedre levevilkår.

Med håndværkere - inden for de fleste håndværksmæssige faggrupper -udfører vi stort set alle typer af nybygnings- og renoveringsopgaver.

Vi har en solid erfaring med byggeri af såvel institutioner, erhvervsdomiciler og industriejendomme, sportsfaciliteter samt opgaver i forbindelse med kulturprojekter.

De utallige nybygnings-, renoverings- og ombygningsopgaver, der er blevet NAJO gruppen tildelt gennem tiden, vidner om en stor kompetence hos vores medarbejdere og en udpræget glæde ved at skabe.

Den høje kvalitet i vort arbejde sikres gennem en nøje planlægning, udførelse og opfølgning af hver enkelt sag. Parametre som dialog, økonomi, materialevalg, tid, kvalitetssikring og miljøbehandling indgår i vores daglige arbejde.

Egne faglige kompetencer suppleres fra det netværk af samarbejdspartnere vi har opbygget igennem årene, som både på den tekniske og håndværksmæssige side udvælges til hver enkelt opgave.

NAJO gruppen er i de autorisationskrævende fag, medlem af TEKNIQ, og det giver tryghed og sikkerhed for vores kunder.

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv til at sikre en fortsat stabil udvikling. Derfor er det vores målsætning først og fremmest at sikre dygtige og tilfredse medarbejdere, der hver dag kan se frem til spændende og interessante udfordringer. Desuden lægger vi stor vægt på muligheden for dygtiggørelse gennem kurser og efteruddannelse.

Vi besidder en stærk vilje til at tænke nyt og kreativt samt til at samarbejde i tæt dialog med vore kunder og partnere, således at projektidéer videreudvikles og udføres tilfredsstillende for alle involverede parter. 

Vi tilstræber desuden konsekvent at fremtidssikre virksomheden til de mange forskellige opgaver indenfor byggebranchen og er således altid åbne overfor nye udfordringer.

Firma

​Najo Gruppen v/Jesper Aunegaard Skjærbæk

CVR: 29896097

Kontakt

Tlf.: 20335747
E-mail: jas@najo.dk

​Adresse

Kagerup Stationsvej 12

3200 Helsinge​