Kontakt NAJO gruppen

Tlf.: 20335747
E-mail: jas@najo.dk

​Varmepumper​

Najo gruppen tilbyder salg, service og installation af varmepumper til erhverv, private og offentlige institutioner.

Med mange års erfaring samt høj faglig viden og ekspertise varetager vi således en lang række opgaver inden for området. Vi har desuden døgnvagt, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan få assistance ved akutte behov.

Vægt på kvalitet og service

Vi er et særdeles ansvars- og kvalitetsbevidst firma, som prioriterer vores kunders ønsker og behov højt. Det er derfor vigtigt for os, at vi giver dig den helt rigtige løsning, når du skal have nyt varmepumpefyr. Derudover er vi Bosch Climate Partner, hvormed vi som servicepartner har et tæt samarbejde med Bosch samt er specialist i deres produkter.

Uanset om du har brug for service eller installation af en varmepumpe, kan du således trygt overlade opgaven til os. Vi giver dig en løsning, som du får glæde af i mange år fremover.

Den gode løsning

Med et varmepumpefyr følger der mange fordele. Du kan eksempelvis opleve besparelser af både økonomisk og miljømæssig karakter, da varmepumper overfører naturens egen energi til ejendommen. Der kan i denne forbindelse både være tale om:

  • Luft til luft-varmepumper
  • Luft til vand-varmepumper
  • Og jordvarmepumper

Derudover bidrager varmepumpen også med en behagelig varmekomfort, da det er en stabil og selvregulerende varmekilde året rundt.

Firma

​Najo Gruppen v/Jesper Aunegaard Skjærbæk

CVR: 29896097

Kontakt

Tlf.: 20335747
E-mail: jas@najo.dk

​Adresse

Kagerup Stationsvej 12

3200 Helsinge​